Paj!
Här kommer receptet på en super god skaldjurspaj som jag blev bjuden på i påskas! Bakade den själv nu i helgen och tog med upp till min mor! Det är en kall paj så den är väldigt smidig att göra och ta med sig!
Deg
3dl Mjöl
125g Smör
2,5msk Kallt vatten
Fyllning
2 paket Crabfish
4 Hård kokta ägg
2dl Creme Frachie
1msk Senap
1msk Majonäs
Gul lök & Purjolök
(salt/peppar)
Garnering
Färska Räkor
Dill
Blanda alla ingredienser till den och arbeta degen slät. Låt den stå kallt en stund.
Tryck ut degen i en pajform och grädda i ugn på 175grader i 20minuter. Låt svalna.
Blanda Creme Frachie, senap och majonäs.
Hacka Crabfish och ägg. Rör ner i Creme Frachie blandningen.
Hacka gul lök och purjolök i önskad mängd och rör ner i blandningen. Smaka av och tillsätt vid behov salt/peppar.
Bred ut fyllningen i det kalla pajskalet och garnera med räkor och dill!
Enjoy!
Deg
3dl Mjöl
125g Smör
2,5msk Kallt vatten
Fyllning
2 paket Crabfish
4 Hård kokta ägg
2dl Creme Frachie
1msk Senap
1msk Majonäs
Gul lök & Purjolök
(salt/peppar)
Garnering
Färska Räkor
Dill
Blanda alla ingredienser till den och arbeta degen slät. Låt den stå kallt en stund.
Tryck ut degen i en pajform och grädda i ugn på 175grader i 20minuter. Låt svalna.
Blanda Creme Frachie, senap och majonäs.
Hacka Crabfish och ägg. Rör ner i Creme Frachie blandningen.
Hacka gul lök och purjolök i önskad mängd och rör ner i blandningen. Smaka av och tillsätt vid behov salt/peppar.
Bred ut fyllningen i det kalla pajskalet och garnera med räkor och dill!
Enjoy!
Kommentarer
Trackback