Inreda.comSom vanligt är det bara att klicka på bilderna så kommer ni till sajten!


Dom här skålarna tyckte jag var super söta! Tänk va fint att servera alla goda tilltugg i till de grillade, eller kanske till tacos!Detta var en super smart grej!! Jag SKA beställa en sån!

Garlic Peeler, KG Design

Skalar vitlök lätt och fort! Stoppa in klyftorna med skal i skalaren, rulla ett par varv - färdigt! Klyftorna trillar ut rena och fria från skal, och man slipper doften av vitlök på fingrarna.Sen hittade jag en liten skoj grej! Varför ska man ha en grön å tråkig soptunna? Självklart finns de flera olika motiv!!

Soptunneklädsel!

Låt din soptunna blomma! Äntligen kan du dölja din fula soptunna på ett enkelt och snyggt sätt! Soptunnan kläs lätt med ett självhäftande, dekorativt vinylöverdrag som är väder, sol och vattentåligt.


Sen hittade jag massa super fina Wallies! För er som inte vet vad Walleis är för nåt så är de väggdekorationer! Inreda har ett ganska stort urval med super fina Wallies! Lägger upp några exempel på vad som finns!

Dom här bilderna gick tyvärr inte att länka.. så för att komma till sidan med Wallies klicka HÄR <--Avtagbara och flyttbara klisterdekorer, inget vatten behövs. Färdigt klister på baksidan (som ett klistermärke), bara att ta loss från arket och sätta på väggen. Lätta att flytta när man vill dekorera om. Förstör inte underlaget.


Giant Murals måste sitta på en slät yta, annars är risk att de trillar ner pga dess storlek om de inte får fäste ordentligt.Peel & Stick Chalkboard är flyttbara vinylark i stickersform som du kan skriva och rita på med skolkrita. Går självklart att sudda ut. Sätt upp på torr, ren och plan yta. Färgen är skoltavel-gråsvart.Kommentarer
Postat av: sara

Kolla även bluebox, de har pluto- produkter mm och denna sida som har wallies o annat gott för väggen

http://www.cuadros-lifestyle.se/kram

2010-04-07 @ 21:17:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0